Jogi nyilatkozat

Tisztelt Látogató!

 

Kérem, hogy az alábbi feltételeket olvassa el, mielőtt a honlapot használni kezdi! A honlap használatának megkezdésével elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeket.

A https://www.gcartrans.hu weboldal (továbbiakban: honlap) üzemeltetője és a fenti domain név tulajdonosa Gulyás Tibor e.v. (továbbiakban: szolgáltató; székhelye: 7632 Pécs, Nagy Imre út 61. 4/10.).

Adatkezelés

A honlap bárki számára szabadon megtekinthető, a tartalom megismerése regisztrációhoz nem kötött. A honlapon elérhető egyes szolgáltatások igénybevételének, valamint a kapcsolattartásnak azonban feltétele, hogy a látogatók önkéntesen személyes adatot szolgáltassanak. Ezért kérem, hogy minden esetben olvassa el az „Adatkezelési tájékoztatóban” foglaltakat!

Szolgáltató tiszteletben tartja a honlapját látogatók adatainak biztonságát, a honlapon megtalálható „Adatkezelési tájékoztató” rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el. Kötelezettséget vállal arra, hogy  tevékenysége során az „Adatkezelési tájékoztatóban” foglaltaknak, valamint a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli azokat a személyes adatokat, amelyek honlapjának működtetése során  birtokába kerülnek.

Tájékoztatom, hogy a kapcsolatfelvétel során történő adatszolgáltatás az „Adatkezelési tájékoztatóban” foglaltak önkéntes elfogadását jelenti.

Felelősség

A honlap megtekintése, bármilyen célú használata mindenkinek saját felelősségére, saját belátása alapján történik, az ott megismert információk felhasználása önkéntes és kizárólag saját kockázatra végezhető.

Hivatkozások

A honlapon megjelenített, más weboldalakra történő hivatkozások (linkek) nem állnak a szolgáltató birtokában, erre tekintettel nem vállal az idegen honlapokon megjelenő információkért felelősséget.

Közösségi oldalak

A szolgáltató a Facebookon saját profillal rendelkezik, melyen bejegyzéseket is közzé tesz. Az ott található információk tájékoztató jellegűek, azok felhasználása a látogató kizárólagos felelősségére történik.

A látogató Facebookon tett bejegyzésére a hozzászólás tartalmára vonatkozólag a szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal.

 

Lezárás: 2021.05.25.