Szolgáltatások

Személyszállítás

Repülőtéri transzfer szolgáltatások

Normál transzfer

Megrendelés esetén Pécsről indulva transzfer járatokat indítunk

  • Budapest
  • Debrecen
  • Schwechat
  • Pozsony
  • Eszék
  • Zágráb

repülőterekre. Az utas felvétel a megadott címen történik, hazaérkezéskor pedig házhoz szállítjuk utasainkat. Az indulási és érkezési időket a beérkezett rendelések figyelembevételével állapítjuk meg.

Privát transzfer

Amennyiben Ön egyedül szeretne utazni vagy nem szívesen alkalmazkodik más utasok indulási/érkezési időpontjaihoz, kérjük válassza a "Privát transzfer" szolgáltatásunkat. A Privát transzfer szolgáltatásunk egy időpontban, egy megrendelő igénye szerint kerül kialakításra.

A szolgáltatás igénybevétele esetén kérjük keressen minket telefonon vagy e-mailben. Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket.

Személyszállítás Magyarország és Ausztria között

Pécsről indulva, háztól házig szolgáltatás keretében heti rendszerességgel indítunk 9 személyes kisbuszokat Ausztriába és vissza. Magyarországi be- és kiszállásra a Dunántúl területén van lehetőség. Leggyakoribb útvonalak Ausztriában:

  1. Burgenland (Süd) - Steiermark - Karnten - Ost Tirol
  2. Burgenland (Süd) - Steiermark - Salzburg - Tirol - Vorarlberg
  3. Burgenland (Nord) - Niederösterreich - Oberösterreich - Salzburg

Csoportos és egyéni utazás

Vállaljuk személyek, csoportok utaztatását sport, kulturális és egyéb rendezvények helyszínére bel- és külföldre egyaránt. Szívesen állunk rendelkezésre privát, vagy céges utazások lebonyolításához, családi rendezvények, baráti összejövetelek utazási igényeinek kielégítéséhez.